Kontorlokaler Lumberveien 47 og 49

Eksklusive lokaler: 2 etg: 846 kvm 3 etg: 1.118 kvm Fra 800,- per kvm per år + fellesutgifter og mva

image002.jpg

Lokalene i Lumberveien 47+49 er fra 1983 og er godt vedlikeholdt. De fleste lokalene har ventilasjon med kjøling, samt utvendig solavskjerming. Lokalene har enkel adkomst og gode parkeringsforhold.

Bygget har flott takterrasse med utsikt over Vestre havn, Bragdøya og Andøya. For langsiktige leieforhold kan bygget oppgraderes innvendig og utvendig etter leietakers ønsker, jf illustrasjoner. Dagens planløsning inneholder en blanding av cellekontorer og landskap, med hovedvekt på førstnevnte.

Gründerhuset «Veksthuset» åpnet desember 2015 og utgjør ca 1200 kvm i byggets første etasje. Over tid vil dette bli et spennende miljø for industriell nyskapning som utleier ønsker å bygge videre på.

_JJB8786.jpg

Kontor- og undervisningslokaler Lumberveien 51, 2 etg

Eksklusive lokaler:  ca 100–1.200 kvm Fra 650,- per kvm per år + fellesutgifter og mva

_JJB0375.jpg

Lokaler med særpreg og flott utsikt

Lokalene er tidligere benyttet til undervisningslokaler for Kvadraturen videregående skole og ligger i byggets andre etasje. God takhøyde og store vinduer gir lyse og romslige lokaler, med fin sjøutsikt mot Bragdøya. Lokalene er velegnet for kontor, undervisning, atelier, studio etc., med tilhørende lager.

_JJB0384.jpg

Ledige lokaler:

Totalt utgjør Lumber næringspark over 30.000 kvm næringslokaler. Leietakersammensetningen endres kontinuerlig, ta gjerne kontakt selv om du ikke finner et egnet lokale i dette prospektet. Kanskje kan vi få til en løsning likevel!

 
Vi har også utearealer for leie