Kvalitetsboliger med sentral og sjønær beliggenhet.

Amalienborg Brygge

Amalienborg Brygge er et nytt boligprosjekt med 50 sjønære leiligheter i første byggetrinn på bryggekanten på Lumber i Vågsbygd. Mange får flott utsikt til sjøen og skjærgården. Alle får kort vei til brygge, badeplass og båthavn.

Amalienborg Brygge vil bestå av tre leilighetsbygg og er blant de de første boligprosjektene på Sørlandet som bygges etter den strenge miljøstandarden BREEAM, Europas ledende miljøsertifisering for bygninger.

Amalienborg Brygge er andre byggetrinn i boligutbyggingen på Lumber. Amalienborg Aveny med til sammen 125 leiligheter stod ferdig sommeren 2020.

Kort vei til butikker og servicetilbud

Boligene i Amalienborg Aveny og Amalienborg Brygge ligger godt skjermet fra trafikken, men samtidig kun en kort spasertur fra COOP Extra med åpningstid fra 07-23. Herfra går også Metrobussen med 150 avganger i døgnet, hvert 5. minutt i rushtiden. Normal reisetid til rutebilstasjonen er 13 minutter

Arkitekten

Det er plass til store tanker under taket hos sivilarkitekt Even Olaisen hos Eno Arkitekter. Han står bak det arkitektoniske uttrykket og planløsningene som har gitt Amalienborg Aveny og Amalienborg Brygge sitt særpreg.