Om oss

Din profesjonelle eiendomspartner på Sørlandet

Skeie Eiendom

Skeie Eiendom er en av de største og mest profesjonelle eiendomsbesittere på Sørlandet, med en samlet portefølje på ca. 65.000 kvm næringslokaler. En stab på fire personer sørger for at leietaker får ekspeditt og profesjonell oppfølging av både driftsmessige og kommersielle forhold gjennom hele leieforholdet. Vi måler kundetilfredshet på en systematisk måte, og vi får gode tilbakemeldinger fra våre leietakere.

Historien Lumber

Rundt 35 spennende bedrifter med til sammen flere hundre ansatte er i dag etablert i næringsparken på Lumber. Lumber nærings- og industrihistoriske røtter går helt tilbake til 1915 da tømmerfabrikk ble anlagt på Strai i Torridal. Etter få år ble all virksomhet flyttet ut til kysten, og til det som i dag er kjent som Lumber-området i Vågsbygd.

I mange år var Lumber Co. AS en stor finérfabrikk og en viktig hjørnesteinsbedrift for Kristiansand. Fram til 1980 var det også sagbruk på området.

Lumber Teknopark

Lumber Teknopark ligger i et spennende industrielt miljø i Vågsbygd like utenfor Kristiansand sentrum. Her bygger vi næringsbygg for en attraktiv næringsklynge av kompetansebedrifter.
Første byggetrinn på 9.000 m2 stod ferdig våren 2020 med Monter, Elkem og Rec Solar som største leietakere. I 2023 flytter Nekkar, IOT Solution og Oskar Pedersen inn i et nytt bygg.

Vi har plass til flere leietakere og planlegger nå neste byggetrinn, som består av 4.000 m2 BREEAM-sertifiserte kontor- og forretningslokaler.

Ferdig utbygd vil Lumber Teknopark bestå av ca. 10.000 kvm forretningslokaler, ca. 38.000 m2 kontorbygg og ca 10.000 m2 lager.

Området utvikles av Lumber AS som igjen er eid av Skeie Eiendom AS og Eidjord-familien.

10.000
kvadratmeter forretningslokaler
38.000
kvadratmeter
kontorlokaler
10.000
kvadratmeter lagerbygninger
140
mål med flere titalls virksomheter
Kontakt oss

Ønsker du å leie eller vil ha mer info om Lumber Teknopark?

Ta kontakt med oss